Garduri electrice cai

Garduri electrice cai, reprezinta aparate si partile componente ce fac parte din constructia unui gard electric pentru animalele mentionate anterior. Izolatori, fire, conductori, cabluri conexe, intinzatoare, sisteme de porti etc… Preturile afisate includ TVA.

Pentru început, sistemele de garduri electrice sunt extrem de avantajoase din punct de vedere economic. Sunt semnificativ mai ieftine decât cele convenționale, făcându-se economie de material. Stâlpii sunt mai puțini și subțiri, iar sârma sau banda sunt mult mai ieftine decât sârma ghimpată, de pildă. Gardul electric oferă posibilitatea unei parcelări simple și rapide a oricărui perimetru.

Spre deosebire de un gard normal, cel electric se poate demonta simplu și rapid, putând fi mutat și repus în funcțiune. Datorită componentelor de mici dimensiuni, se depozitează și se transportă foarte ușor. Mai mult decât atât, nu necesită personal de pază care la rândul lui trebuie plătit, economia fiind evidentă.

Gardurile electrice pentru cai 

Impun utilizarea unui generator de impulsuri cu putere normală. Întrucât caii au vederea mai slabă față de alte animale, se recomandă utilizarea unor benzi cu inserție de liță, cu lățimi cuprinse între 20- 400 mm.

Generatoarele de impulsuri

Folosite la gardurile electrice pentru oi trebuie să fie mai puternice, întrucât ele dispun de blană și nu prezintă o sensibilitate la fel de mare la curent precum animalele cu blană scurtă. De asemenea, se utilizează firul pentru împrejmuire, în mai multe rânduri.

Gardurile pentru porcii mistreti

Sunt de regulă foarte lungi, motiv pentru care se recomandă utilizarea unui aparat puternic. Se folosesc cel puțin două fire pentru împrejmuirea perimetrului, iar dacă în exterior există și purcei, se utilizează mai multe fire.

Pentru protejarea păsărilor 

Este necesară utilizarea a mai multe fire pentru împrejmuire. Se poate opta și pentru plasa cu inserție de liță, în combinație cu un generator puternic. Astfel, acestea vor fi optim protejate de prădători precum vulpile.

Gardurile electrice pentru vite 

Necesită utilizarea unor aparate normale. Desigur, alegerea lui variază în funcție de diverși factori: lungimea gardului, lungimea ierbii, tipul solului etc.

Pentru animalele salbatice

Se folosesc aparate puternice, importante fiind vizibilitatea gardului și calitatea materialului. Se recomandă folosirea a două fire electrice, la distante de 35 cm, 70 cm de pământ chiar și 90 cm. De asemenea, se pot folosi și benzile cu inserție de sârmă.

Nu ezitati sa ne contactati in legatura cu aceste aparate de Garduri electrice cai la nr. de tel: 0731612112. Va multumim.

Afișez toate cele 12 rezultate